HSP AS

fade

Istup Tomislava Džanka na Županijskoj skupštini VSŽ!

09 Veljača 2018 In Vukovarsko-srijemska
Dana 08.02.2018. održana je sedma sjednica Županijske skupštine Vukovarsko-srijemske županije u velikoj županijskoj vijećnici  u Vinkovcima s početkom u 09,00 sati.Sjednici su nazočili izabrani županijski vijećnici HSP AS Antun Toni Žagar i Tomislav Džanak.
 
Na početku rada skupštine prije donošenja dnevnog reda , županu, njegovim zamjenicima , predsjedniku skupštine ,vijećnicima i svim nazočnima obratio se vijećnik HSP AS i član Predsjedništva stranke iz Vukovara Tomislav Džanak. Isti je upoznao sve nazočne s problemom dostave radnih materijala za sjednice. Pojedinim vijećnicima, a  jedan od njih je i on sam,materijali stižu sa zakašnjenjem.Za neke sjednice materijali su mu stizali 4 dana prije sjednice,  a ne 8 kako nalaže Statut i Poslovnik. Za ovu sjednicu dobio je materijale  1 dan prije sjednice što je nedopustivo jer se nemoguće kvalitetno  pripremiti za sjednicu. Predložio je dostavu radnog materijala drugim načinom, a ne preko Hrvatske pošte. Usmeno obećanje  da će na vrijeme ubuduće dobivati poziv i radni materijal za sjednicu zadovoljilo je našeg vijećnika te su nastavili aktivno sudjelovati u obimnom dnevnom redu. Iz njega treba izdvojiti
 
-  izvješće župana o njegovom radu u 2017.
   Naši vijećnici su podržali izvješće koje je prošlo i prihvaćeno.
   
-  prijedlog statuta vukovarsko-srijemske županije i prijedlog poslovnika  županijske skupštine
    Naši vijećnici su sudjelovali u raspravi o ova dva prijedloga, a Tomislav Džanak je u ime   HSP AS uputio par amandmana na poslovnik , koji su prihvaćeni.
 
-  prijedlog odluke o financiranju prijevoza studenata s područja vukovarsko -srijemske županije 
    Ovaj prijedlog  (iznio ga je izvjestitelj i predlagač točke Duško Simić član SDP-a) nije dobio potporu naših vijećnika jer točka nije dobro pripremljena i razrađena te nema jasnih kriterija.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Istup Tomislava Džanka na Županijskoj skupštini VSŽ!