HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Antun Matešić, HSP AS-ov dopredsjednik Općinskog vijeća Općine Jakovlje !!!

17 Lipanj 2017 In Zagrebačka
U Zagrebačkoj županiji, u općini Jakovlje koja je jedna od sedam općina Zaprešićke regije, dana 13.06.2017.godine u prostorijama Društvenog doma u centru Jakovlja održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Jakovlje.Na sjednici općinskog vijeća koje broji 13 članova  ustrojena su sva potrebna općinska tijela te je za predsjednika izabran Marijan Capek(HDZ) a za dopredsjednike Antun Matešić(HSP AS) i Zdravko Poturica(HDZ).
Sastav vodstva Jakovljanskog Općinskog vijeća rezultat je poslije izbornog koalicijskog sporazuma između HDZ-a (6 mandata) i HSP AS-a ( 1 mandat) kojim je stvorena potrebna većina u Općinskom vijeću. Inače na proteklim lokalnim izborima HSP AS je u Jakovlju u koaliciji s HSS-om ostvario dva mandata gdje se je upravo ovaj jedan pravaški mandat pokazao ključnim za formiranje vlasti u općini Jakovlje.
Ovakav odličan izborni rezultat plod je dosljednosti i vjere u pravaški svjetonazor dugogodišnjeg predsjednika Podružnice HSP AS općine Jakovlje sada i dopredsjednika Općinskog vijeća Jakovlja Antuna Matešića te njegovih najbližih suradnika koji također obavljaju i odgovorne dužnosti u županijskoj organizaciji HSP AS ZGŽ.   
 

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zagrebačka Antun Matešić, HSP AS-ov dopredsjednik Općinskog vijeća Općine Jakovlje !!!